Kies uw plaats

Voor de exacte samenstelling van de leesmap in uw regio dient u eerst uw postcode in te voeren »

Onderstaand treft u meer informatie over de leesmap.

Onderstaand treft u in de meest gestelde vragen over de leesmap. Op veelgestelde vragen treft u aanvullende informatie. Staat uw vraag er niet tussen? Bel dan op werkdagen tussen 09.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur met 0183-569130.

Hoe bestel ik de leesmap?

Klik op deze link of rechtsboven deze pagina en vul de 4 cijfers van uw postcode in. U ziet dan ons assortiment. U kunt kiezen voor een vast abonnement met een cadeau of een wekelijks opzegbaar abonnement.

Vrijblijvend abonnement

U kunt bij ons een abonnement afsluiten met een daarbij behorend welkomstgeschenk, maar u kunt uiteraard ook eerst een vrijblijvend abonnement nemen. Een vrijblijvend abonnement is per week opzegbaar.

De bezorging

Wekelijks komt de bezorger bij u (voor zover mogelijk) op een vaste dag en een vaste tijd. Mocht u op dit tijdstip niet thuis zijn verzoeken wij u de oude leesmap in de tas aan de deur te hangen of op een andere aan onze bezorger kenbaar gemaakte plaats te zetten. Als u de leesmap dan toch in handen heeft, is het handig voor u en onze bezorger als u de leesmap op volgorde legt (het hoogste tijdschriftnummer onderop en het laagste tijdschriftnummer bovenop). U weet dan dat de inhoud klopt en is voor onze bezorger eenvoudig te controleren. Mocht er een wijziging in de bezorgdag of -tijd optreden, zullen wij u tijdig op de hoogte brengen.

De betaling

Wij hebben leesmappen in diverse prijsklassen, gekoppeld aan de ouderdom. De betaling van de leesmap kan op de volgende manieren:

  • contant per week aan de bezorger
  • automatische machtiging per maand

Vakantie

Ons bedrijf bezorgt 52 weken per jaar en kent dus geen vakantiesluiting. Indien u op vakantie gaat kunt u dit aan ons doorgeven en kan de leesmap tijdelijk worden gestopt. U hoeft dan ook niet te betalen. Wilt u i.v.m. uw vakantie vooruit uw mappen mee, dan dient u dit ook ten minste vier weken van te voren aan te vragen. Vooruit mappen mee is uitsluitend mogelijk indien onze voorraad dit toe laat.

Knippen en scheuren

Wij verzoeken u om niet in de tijdschriften te knippen, te scheuren of puzzels in te vullen. U zou het zelf ook niet prettig vinden om een beschadigde leesmap te ontvangen. Heeft u nog vragen over de leesmap? Neem dan bij voorkeur contact met ons op door middel van ons contactformulier. Dit is voor ons de snelste manier.