Kies uw plaats

Voor de exacte samenstelling van de leesmap in uw regio dient u eerst uw postcode in te voeren »

Leesmap

Leesmap.nl verzorgt de aanmeldingen van leesmap abonnementen in heel Nederland. Klik hieronder op uw plaatsnaam voor meer informatie over de bezorging in uw woonplaats.

Wij bezorgen de leesmap bij u thuis in Goor. Leesmap.nl regelt de aanmeldingen van abonnees in heel nederland. Dus ook bij u in Goor!

Wanneer bezorgen wij de leesmap in Goor? U ontvangt van ons altijd een email waarin de eerste bezorgdag staat. Het is niet perse nodig dat u thuis bent op het tijdstip van de bezorging. U kunt de leesmap in een afgesloten plastik tas voor de deur zetten. ook kunt u met de bezorger afspreken waar deze de leesmap voor u omwisselt. Kijk ook bij de vragen over de leesmap.

Heeft u wellicht nog vragen over de leesmap in Goor? U kunt ons dan bellen op ons speciale nummer: 0900-10 100 10. Wij staan u dan graag te woord.

Leesmap in Goor bestellen?

De voordelen van leesmap.nl:

  1. Bezorging in heel Nederland
  2. Bezorging leesmap in Goor op vaste dag en tijd
  3. Gratis eerste 13 weken leesmap en...hotelbon voor gratis overnachtingen!

leesmap in Goor bestellen

Regelmatig heeft leesmap.nl ook leuke tijdschriften aanbiedingen. Altijd leuk om eens een los tijdschrift wat u niet kent eens uit te proberen of om cadeau te geven aan een vriend of vriendin. Wilt u ook een tijdschrift cadeau geven? Bezoek dan onze tijdschriftenwinkel.

Om de leesmap Goor te bestellen is het nodig dat u linksbovenaan de postcodecheck doet. Het leesmap aanbod verschilt namelijk per regio.