Kies uw plaats

Voor de exacte samenstelling van de leesmap in uw regio dient u eerst uw postcode in te voeren »

Leesmap

Leesmap.nl verzorgt de aanmeldingen van leesmap abonnementen in heel Nederland. Klik hieronder op uw plaatsnaam voor meer informatie over de bezorging in uw woonplaats.

Wij bezorgen de leesmap bij u thuis in Wageningen. Leesmap.nl regelt de aanmeldingen van abonnees in heel nederland. Dus ook bij u in Wageningen!

De bezorging van de leesmap is wekelijks op een vaste dag en tijd. U hoeft er niet eens voor thuis te zijn. De bezorger zet de map gewoon in een plastik tasje voor uw deur in Wageningen of op een andere afgesproken plaats. De bezorger wisselt de leesmap dan weer om, zo makkelijk gaat dat. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van de leesmappen en vragen via leesmap.nl een voordelig leesmap abonnement aan. Speciale leesmapaanbieding: de eerste 13 weken gratis leesmap voor iedereen in Wageningen

Leesmap in Wageningen bestellen?

De voordelen van leesmap.nl:

  1. Bezorging in heel Nederland
  2. Bezorging leesmap in Wageningen op vaste dag en tijd
  3. Gratis eerste 13 weken leesmap en...hotelbon voor gratis overnachtingen!

leesmap in Wageningen bestellen

De leesmap bestaat al 50 jaar en is niet meer weg te denken uit menig gezin. U komt de meeste modebladen, mannenbladen en vrouwenbladen tegen. Zo is er de gezinsmap met bladen voor man en vrouw, maar ook voor de kinderen, zoals de donald duck en tina. Andere leesmappen in Wageningen zijn er ook, u kiest de leesmap die u wilt. De meeste mappen tellen ongeveer 14 tijdschriften, maar voor mensen met een kleiner budget hebben we ook een compacte map.

Leesmap.nl is de grootste leesmap aanbieder van leesmappen. De leesmap wordt niet alleen in Wageningen bezorgd maar in heel Nederland! Uiteraard ontvangt u bij het afsluiten van een leesmap abonnement een fraai cadeau! Wat dacht u van de nieuwste Senseo Quadrante bij een jaarabonnement op de leesmap? Is de leesmap ook iets voor u? Vergelijk de leesmappen op onze site. Vul hier uw postcode in om het leesmappen aanbod te bekijken.