Kies uw plaats

Voor de exacte samenstelling van de leesmap in uw regio dient u eerst uw postcode in te voeren »

Cadeau bij de leesmap

Indien u een vast abonnement neemt op de leesmap, dan ontvangt u een mooi cadeau! U kunt een keuze maken uit de onderstaande aanbiedingen.

Video deurbel

Leesmap bestellen met dit cadeau? Ga naar het leesmappen overzicht en kies voor een abonnement met cadeau en selecteer het gewenste cadeau.

SHV-120 DRAADLOZE WiFi VIDEO DEURBEL

Dankzij de Denver SHV-120 Video Deurbel hoef je de deur nooit meer open te doen zonder dat je weet wie er heeft aangebeld. Door de infraroodfunctie word je ook in het donker van haarscherpe beelden voorzien. De hoek van 130 graden levert een groot en nauwkeurig beeld. Deze slimme video deurbel kan worden verbonden met de Wi-Fi, maar ook een LAN-aansluiting is mogelijk. Werkt op oplaadbare batterijen, die na twee tot drie maanden gebruik opgeladen moeten worden. Door het installeren van de Denver Tuya Smart Home-app op je smartphone of tablet worden deurbelnotificaties naar de dongle en naar dit apparaat gestuurd. Koppel deze eenvoudig aan uw Wi-Fi netwerk. Geschikt voor zowel Android als iOS. Met de app kun je gebruikmaken van de Live View. Plaats je een MicroSD kaartje, dan kun je ook videobeelden opnemen.